Till umu.se

För våra studenter

Livet som student

Rättigheter och skyldigheter som student vid Umeå universitetStudentkårens utbildningsbevakare för humanioraHumanistiska sektionen av Umeå studentkårStudentrepresentation i fakultetens olika organStudera eller praktisera utomlands!


Världens bästa extrajobb. Bli studentambassadör!

Vill du tjäna extrapengar, få arbetslivserfarenhet och kontakter, träffa studenter från andra universitet och högskolor? Som del i vårt mässteam kommer du att arbeta på mässor och i andra studentrekryteringsinsatser. Jobbet kommer att ge dig bra kunskaper, en bra utbildning och värdefulla referenser för framtida arbetsgivare.

Bli en del av vårt mässteam

Universitetet har ett mässteam av studentambassadörer och personal som åker ut till mässor och gymnasieskolor och informerar om våra utbuildningar och om universitetet. Till hösten kommer vi att ha en ny ambassadörsutbildning och det finns då möjlighet att lämna in intresseanmälan. Vi söker dig som är intresserad av personliga möten och vill berätta om hur det är att vara student på Umeå universitet. Som person ska du vara social, utåtriktad och duktig på att lyssna.

Skicka in en ansökan!

Skicka in din CV och personligt brev senast den 10 september till Marianne Schedin  090 7867477 marianne.schedin@adm.umu.se. Till henne kan du också vända dig om du har frågor om uppdraget. Läs mer om uppdraget och om hur du ansöker här!

Även om du inte blir aktuell som mässteamspersonal kan det finnas möjlighet att du kan ta vissa uppdrag inom studentrekryteringen på humanistiska fakulteten. För mer information om vilka möjligheter som finns, kontakta din fakultetsrepresentant.

För våra studentambassadörer

Information för studentambassadörer inom humaniora


Sidansvarig: Therése Ekström
2014-12-17

Utskriftsversion