Ny sommarkurs: History of Food and Wine

[2018-02-06] När började vi äta med en gaffel? Vad åt kungar och drottningar till frukost? Vad åt bönderna? Varför finns det så mycket hunger i en värld av överflöd? Lär dig mer om maten och vinets historia i sommar.

Matens och vinets historia är praktiskt taget historien om allting. Kursen berör en lång tidsperiod, från jägar-samlarsamhället till "McDonalds-generationen” på 2000-talet. Kursen ges på engelska med 50 procents studietakt under sommaren 2018.

Ansök senast 1 mars

Läs mer och ansök till History of Food and Wine

Redaktör: Per Melander

Adress till nyheten:
http://www.humfak.umu.se/nyhet//.cid289994


Presskontakt

Per Melander, kommunikatör
Humanistisk fakultet

Tel:  090 - 786 93 79

Kontaktformulär

Nyheter i RSS-format

Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på fakultetens nyheter i RSS-format:
Svenska nyheterEngelska nyheter