Den goda mottagningen av nya studenter

Datum: 2017-10-03
Tid: 11.30 - 13.00
Plats: Aula Nordica, Universitetsklubben
Evenemanget vänder sig till: anställda

Välkommen till ett lunchseminarium inom studentstödsnätverket (Studs)! Temat för seminariet är "Den goda mottagningen av nya studenter".

Vi inleder med att bjuda på en lättare lunch, så anmäl dig senast 27 september. Meddela eventuella specialkostbehov när du anmäler dig.

Studentstödsnätverket (Studs) är ett forum för erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling inom studentstödsområdet. I nätverket deltar centrala och lokala studievägledare, personal vid studenthälsa och studieverkstad, samordnare för studenter med funktionsnedsättning och andra som arbetar med studentstöd vid Umeå universitet. Om du känner att du tillhör målgruppen men inte finns med på sändlistan för att få inbjudan – kontakta Margareta Hultman eller Richard Hartvik.

Seminarieledare: Jeanette Lundberg och Margareta Hultman
Arrangör: Studentcentrum/Studenthälsan och Studievägledning och studentstöd
Kontaktperson: Richard Hartvik
Studentstödsnätverket (Studs)
Antal platser: 30 (Varav 15 är bokade)
Sista anmälningsdag: 2017-09-27 kl. 23.59.
Registreringstiden för detta evenemang har gått ut
Evenemangstyp: Seminarium
Lägg till i din kalender