Demonstration av Web-ISP

Datum: 2017-09-28
Tid: 13.00 - 15.00
Plats: Förvaltningshuset, Speakers Corner, plan 3, östra flygeln
Evenemanget vänder sig till: anställda

Umeå universitet har tagit fram ett webbaserat system för doktoranders individuella studieplaner (Web-ISP). Systemet har varit tillgängligt för användning sedan den 20:e maj 2016.

Samtliga aktiva doktorander som har minst en uppföljning kvar innan examination ska använda den webbaserade individuella studieplanen. En övergångsperiod tillåts, men senast den 1:a maj 2017 ska samtliga aktiva doktorander använda denna webbaserade individuella studieplan.

På denna träff  demonstrerar vi systemet så verksamheten får en möjlighet att få ta del av systemets uppbyggnad och funktioner. Vi tror att samtlig personal som idag är involverad i doktorandernas individuella studieplaner har intresse av denna demonstration.

Presentationen vid detta tillfälle hålls på engelska. Anmälan krävs då vi ställer in demonstrationen vid för få anmälda deltagare.

Välkomna!

Föreläsare: Åsa Hammarberg
Arrangör: Studentcentrum/Ladokgruppen
Kontaktperson: Åsa Hammarberg
Antal platser: 8 (Varav 3 är bokade)
Sista anmälningsdag: 2017-09-27 kl. 11.00.
Boka plats/anmäl dig
Evenemangstyp: Kurs/utbildning
Lägg till i din kalender